header banner
Default

Ferrari het betalingsopsies soos BTC, ETH en XRP bygevoeg, en ADA, DOGE en QUBE is gereed om te styg


De dynamische wereld van luxe auto’s is altijd een broeinest geweest voor innovatie, niet alleen op het gebied van design en prestaties, maar ook op het gebied van klantervaring en betaalmethoden. Op 14 oktober maakte Ferrari, de iconische fabrikant van luxe auto’s, een sprong in de toekomst door cryptobetalingen te accepteren .

Terwijl we getuige zijn van de impact van deze stap, is er een nieuwe ICO in de crypto-arena die gestaag de aandacht trekt en de manier waarop we investeren in AI-technologie-startups opnieuw definieert: InQubeta ($QUBE).

InQubeta ($QUBE) – een toegangspoort tot AI-investeringen

VIDEO: XRP UPDATE: FERRARI NOW ACCEPTS PAYMENT IN XRP FOR ITS CARS
J-Educate

In een wereld die steeds meer wordt gedreven door kunstmatige intelligentie, bevinden startups zich vaak op het kruispunt van baanbrekende innovaties en een enorm groeipotentieel. Het kanaliseren van investeringen in deze ondernemingen was echter een uitdaging die potentiële investeerders vaak afschrikte. InQubeta heeft een missie om deze ruimte radicaal te veranderen.

InQubeta biedt een robuust platform voor fractionele investeringen in AI-startups en introduceert QUBE-tokens als brug die potentiële investeerders verbindt met veelbelovende startups. Deze startups creëren in hun zoektocht naar fondsen enkele van de coolste NFT’s die beloningen of eigen vermogen vertegenwoordigen. Deze NFT’s zijn vervolgens beschikbaar voor aankoop door investeerders die QUBE-tokens gebruiken, waardoor een symbiotische relatie ontstaat waarin startups het benodigde kapitaal verwerven en investeerders genieten van de rendementen en voordelen op basis van hun NFT-bezit.

QUBE is meer dan zomaar een crypto om te kopen, het is ook een deflatoire ERC20-munt, met een ingebouwd verbrandingsmechanisme. Bovendien is QUBE als governance-token niet alleen een passieve investering. Het geeft de eigenaren de macht om de toekomst van het platform vorm te geven, beslissingen te nemen, veranderingen voor te stellen en te stemmen over cruciale aspecten van de reis van InQubeta.

Om de veiligheid en het vertrouwen te garanderen, heeft InQubeta een positieve audit van Hacken en een KYC-verificatie van BlockAudit ontvangen. Met een voortdurende presale die al meer dan $3,7 miljoen heeft binnengehaald, duidt de routekaart van het platform op een toekomst vol expansie; eentje die QUBE tot de beste crypto-investering van dit decennium zal maken.

Je kunt nu een Ferrari kopen met crypto

VIDEO: Buy A Ferrari WITH XRP
Moon Lambo

Zoals Reuters op 14 oktober meldde, heeft Ferrari nu de poorten geopend voor zijn klantenkring om luxe auto’s te kopen met behulp van de beste cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) , Ethereum (ETH) en Ripple (XRP). Door samen te werken met BitPay als betalingsverwerker, zorgt dit iconische merk voor een naadloze transactie-ervaring voor zijn klanten.

Ongeacht of een klant ervoor kiest om met traditionele valuta of cryptocurrency te betalen, er zal geen verschil zijn in prijzen, vergoedingen of toeslagen. Hoewel het aanbod momenteel gericht is op Amerikaanse klanten, heeft Ferrari ook zijn ogen gericht op de Europese markt.

Het opkomend tij: ADA, DOGE & QUBE

VIDEO: BULL SEASON IS COMING! FERRARI DEALS WITH BITCOIN ETHEREUM AND XRP !
cryptographtv

Met de toenemende integratie van cryptocurrencies in reguliere industrieën, staan top-altcoins zoals ADA Cardano (ADA) , Dogecoin (DOGE) en InQubeta (QUBE) klaar voor aanzienlijke marktbewegingen. Naarmate zowel bedrijven als consumenten meer crypto-bewust worden, zullen deze tokens, ondersteund door robuuste projecten en nutsbedrijven, waarschijnlijk een stijging van de vraag en de waardering zien.

Cryptocurrencies zijn niet langer de uitschieters; ze worden snel de norm. Op dit moment gaat het niet alleen om de auto’s waarin we rijden of de tokens waarin we investeren; het gaat over de toekomst die we gezamenlijk creëren. Baanbrekende platforms zoals InQubeta benadrukken het evoluerende verhaal van het moderne financiële landschap.

Om deel te nemen aan het InQubeta-project kunnen beleggers de InQubeta-presale bezoeken en lid worden van de InQubeta-gemeenschappen .

Sources


Article information

Author: Robert Keith

Last Updated: 1698357122

Views: 966

Rating: 4 / 5 (38 voted)

Reviews: 97% of readers found this page helpful

Author information

Name: Robert Keith

Birthday: 1936-05-08

Address: 3627 Judith Walks, Lake Mark, OH 73489

Phone: +4165119659117530

Job: Astronaut

Hobby: Singing, Rock Climbing, Fishing, Bowling, Role-Playing Games, Sewing, Drone Flying

Introduction: My name is Robert Keith, I am a receptive, Colorful, lively, fearless, variegated, multicolored, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.