header banner
Default

Nødvendige mennesker i Gaza får ingen hjælp, hvis angreb i Israel stopper


Table of Contents

I er selv i sikkerhed og kan udnytte jeres ytringsfrihed. Men I ødelægger det for de stakkels mennesker, der i øjeblikket befinder sig som en lus mellem to negle. Det skriver SF'er

Hvor skal de gemme sig, når grænserne er lukkede, og når de bygninger, de kan søge skjul i, er blevet bombet? 

Hvor finder man sikkerhed, når Hamas gemmer sig blandt civile for at bruge befolkningen som levende skjolde? 

Israel opfordrer borgere i Gaza til at forlade deres hjem og søge sikkerhed? Men de mennesker er jo allerede i hverdagen fanget i et lukket reservat? 

Nu er de også gidsler. Bomberne regner ned over dem, der er ikke adgang til rent vand, mad eller strøm. Og ingen sygehuse, de kan blive behandlet i, hvis de er blevet såret. Det er hjerteskærende.

De internationale love må overholdes. Danmark må - sammen med sine allierede - træde til og få stoppet for flere uskyldige civile drab.

Utvetydig afstand

VIDEO:

Ja, jeg ville egentlig ikke blande mig i debatten, fordi emnet er så følsomt, og fordi kommentarerne er så voldsomt hadefulde.

Men - here it goes:

Jeg fordømmer og tager utvetydigt afstand fra en terrororganisation som Hamas.

De står i modsætning til alt, hvad jeg står for: civiliserethed, ligestilling mellem køn, demokrati, ytringsfrihed og respekt for det anderledes, de frigjorte, det moderne. Og jeg fordømmer terrororganisationens blodige fremfærd - og evige hykleri.

Det får flere og flere til at tvivle på integrationen

Jeg kan også kun tage afstand fra de personer, der dagen efter det blodige angreb i Israel på festende mennesker på en festival og angreb på civile børn og ældre i deres hjem, hujede gennem byen flere steder i Danmark. Og i Sverige. I Belgien. Og mange andre steder.

Det får flere og flere til at tvivle på integrationen og på, om det var rigtigt at lukke mennesker ind, der er så hadefulde og som ikke kan finde barmhjertighed når selv uskyldige børn myrdes - samtidig med at deres egen lidelse ikke må betvivles.

Uacceptabelt

VIDEO:

Deres aggressive fremfærd betyder, at flere europæiske jøder nu føler sig mindre trygge og ikke tør vise deres sorg over de mange menneskelige tab i Israel, offentligt.

Det er simpelthen uacceptabelt.

I er selv i sikkerhed og kan udnytte jeres ytringsfrihed

Det bidrager ikke til sympatien for det nødlidende civile folk i Gaza og på Vestbredden. Og de har ellers brug for den.

Ja, I er selv i sikkerhed og kan udnytte jeres ytringsfrihed. Men I ødelægger det for de stakkels mennesker, der i øjeblikket befinder sig som en lus mellem to negle.

De har ellers brug for al den hjælp og sympati, verden kan mobilisere.

Sources


Article information

Author: Zachary Wright

Last Updated: 1698308641

Views: 863

Rating: 3.7 / 5 (50 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zachary Wright

Birthday: 2016-12-18

Address: 1531 Morse Estates, West Carrieland, CT 30575

Phone: +4880231209862012

Job: Geologist

Hobby: Origami, Mountain Climbing, Puzzle Solving, Tea Brewing, Poker, Rowing, Cocktail Mixing

Introduction: My name is Zachary Wright, I am a vibrant, strong-willed, sincere, forthright, unyielding, valuable, radiant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.