header banner
Default

waarom XRP voorlopig kan dalen


In dit artikel delen we een diepgaande analyse van ripple (XRP), direct afkomstig uit onze Premium omgeving. Onze deskundige analisten houden de XRP koers nauw in de gaten en delen hier hun unieke inzichten.

Als Premium-lid krijg je als eerste toegang tot deze analyses en kun je direct vragen stellen aan onze experts. Let op, dit is geen financieel advies, maar slechts een inkijkje in hun handelsstrategieën.

Nieuwe instapkansen voor ripple (XRP)

VIDEO: The HUGE PROBLEM ⚠️ with XRP...
Gerhard - Bitcoin Strategy

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat XRP binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“XRP bevindt zich deze maand in een duidelijke neerwaartse trend, een pad dat volgens onze analyse nog niet is voltooid. Desondanks voorzien we een korte opleving, met een mogelijke piek rond $0,4996. 

Dit niveau belooft aanzienlijke weerstand te bieden, waarschijnlijk resulterend in een voortzetting van de dalende trend.

We richten daarom onze blik op de groene koopzone tussen $0,41 en $0,4475. In deze regio willen we onze XRP-posities te vergroten, anticiperend op een aanzienlijke toekomstige koersstijging.”

Deze analyse is op 14 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: Can XRP Reach $10? Ripple Explained
Alexander Lorenzo

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: If you bought $1,000 of XRP in 2022 🚀 What could it be worth if it reaches it's ATH?
2PPD

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Dawn Haney

Last Updated: 1697891882

Views: 1088

Rating: 4.8 / 5 (108 voted)

Reviews: 84% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dawn Haney

Birthday: 2023-07-18

Address: 835 Ashley Lodge, Aliciastad, IA 11725

Phone: +3953094712527120

Job: Carpenter

Hobby: Board Games, Aquarium Keeping, Gardening, Amateur Radio, Cooking, Hiking, Ice Skating

Introduction: My name is Dawn Haney, I am a irreplaceable, unyielding, fearless, Precious, Determined, courageous, audacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.