header banner
Default

Cardano (ADA) fiyatına hakim bir analistten çarpıcı tahminler!


Table of Contents

Kripto para piyasasını yakında takip eden analist, önde gelen dijital varlıklar için uzun vadeli hedeflerini açıkladı.

Cardano (ADA) fiyatını doğru bilen analistten uçuk tahminler!

Bitcoin (BTC) başta olmak üzere önde gelen kripto para birimleri için fiyat tahminleri yapan analist, Cardano (ADA) fiyatı için daha önce 3 ila 5 dolar olarak belirlediği tahminini 10 dolara çıkardı.

Cointelegraph'a yazılarıyla katkıda bulunan trader ve analist Michael van de Poppe, 12 Eylül tarihinde Twitter üzerinden paylaştığı mesajında, 7 farklı kripto para birimi için uzun vadeli fiyat tahminlerini açıkladı.

Paylaştığı mesajında Poppe, daha önce 3 ila 5 dolara ulaşmasını beklediği ADA fiyatında, hedeflediği seviyenin beklentisinden önce görüldüğünü belirterek, yeni hedefini 10 dolara koydu.

— Michaël van de Poppe (@CryptoMichNL) September 12, 2021

Ocak ayında paylaştığı önceki tahminlerini hatırlatan analist, içinde bulunduğumuz boğa döngüsünde Cardano için artık 10 doların hedeflenebileceğini savundu. Analist ayrıca, Bitcoin için en yüksek 350.000 dolarlık uzun vadeli hedefini yineledi.

Uzun vadeli Ether (ETH) fiyat tahminini 7.500 ila 12.500 dolar arasında koyan analist; Polkadot (DOT), Chainlink (LINK), Zilliqa (ZIL) ve XRP fiyatlarında sırasıyla 150, 150, 1,2 ve 0,6 dolarlık maksimum hedef belirledi.

Cardano kısa vadede ne yapar?

VIDEO: ADA COİN: 13 AY İÇİNDE, 100X RALLİSİ!🚀2023 BİTMEDEN BU FİYATTA!🔥CARDANO, GEÇMİŞTE DE BUNU YAPTI...!🚀
Kriptograt

ADA/USD paritesi, 13 Eylül tarihinde 2,47 dolardaki kırılma seviyesinin altına düştü, ancak ayılar fiyatı 50 günlük basit hareketli ortalamaya (SMA) (2,23 dolar) indiremedi. Bu durum, satışların düşük seviyelerde eridiğini gösteriyor.

ADA/USDT günlük grafiği. Kaynak: TradingView

Parite, 14 Eylül'de boğalar ve ayılar arasındaki kararsızlığı gösteren bir Doji mum modeli oluşturdu. Bu belirsizlik 15 Eylül tarihinde tersine döndü ve alıcılar 20 günlük üstel hareketli ortalama (EMA) (2,55 dolar) engelini aşmak için girişimde bulundu.

Fiyat 20-EMA'nın üzerine çıkar ve orada kapanış elde ederse, parite 2,97 ila 3,10 dolar arasındaki genel direnç bölgesine yükselebilir.

Aksine, fiyat 20 günlük EMA'dan aşağı düşerse, ayılar pariteyi tekrar 50 günlük SMA'ya düşürmeye çalışacak. Bu desteğin altında bir kırılım ve kapanış olası bir trend değişikliğine işaret edecektir.

SORUMLULUK REDDİ: Burada yer alan ifadeler yatırım tavsiyesi değildir. Piyasaları iyice araştırmadan, farklı çevrelerden yorum almadan kesinlikle işlem yapmayın. Güvendiğiniz yatırımcıların yorumlarını okuyun, fikirlerine danışın. Her yatırım işleminin risk içerdiğini unutmayın. Herhangi bir işlem yaparken kendi kararınızı kendiniz verin. Cointelegraph, yatırım ürün ya da hizmetlerinden doğan veya doğduğu iddia edilen hiçbir zarar veya kayıptan dolaylı ya da doğrudan sorumlu kabul edilemez.

Sources


Article information

Author: Mary Massey

Last Updated: 1698789962

Views: 1086

Rating: 3.5 / 5 (55 voted)

Reviews: 81% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mary Massey

Birthday: 2021-07-02

Address: 21267 Little Ville Suite 171, Charlesmouth, NM 75432

Phone: +4378100339190241

Job: Human Resources Manager

Hobby: Gardening, Skiing, Horseback Riding, Camping, Writing, Yoga, Pottery

Introduction: My name is Mary Massey, I am a Precious, accomplished, resolved, dedicated, unwavering, resolute, esteemed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.