header banner
Default

Koin Bülteni: Ripple 10 Dolar Olur Mu? XRP Alternatifi Dikkat Çekiyor


Ripple’ın SEC karşısında aldığı kısmi zafer ile fiyatın 10 dolar olacağına yönelik umutlar yeniden yeşerirken XRP alternatifi coin de yatırımcıların dikkatini çekiyor.

Uzun süre devam eden SEC davası ile gündemde kalan Ripple, son günlerde ortaya atılan XRP token yakımı iddiaları ile kripto dünyasını kasıp kavuruyor. Popüler hesaplar tarafından paylaşılan XRP token yakma iddiaları, kripto gündeminde geniş yer buluyor.

İlk olarak Investing.com’da çıkan XRP token yakma iddiaları, Ripple’ın değerini artırmak amacıyla 41,9 milyar XRP’nin yakılmasının planlandığına işaret ediyor. Çıkan söylentilerin doğruluk payı olduğuna ilişkin şüpheler bulunsa da topluluk, söz konusu iddialara olumlu tepki veriyor. 

Kripto ekosisteminde heyecan yaratsa da XRP’nin CoinGecko grafiğine baktığımızda kırmızı rengin hakim olduğunu görüyoruz. XRP tokenin son 14 gündeki değer kaybı yüzde 6 iken son 7 günde bu oranın yüzde 6,5 seviyesine gelmiş olması dikkat çekiyor.

XRP’nin Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 40’ın altında seyrediyor ve bu durum da düşüş eğiliminin hakim olduğunu gösteriyor. Bu yazı yazıldığı saat itibarıyla XRP, CoinMarketCap sıralamasında 26,014 milyar dolarlık piyasa değeriyle beşinci sırada konumlanıyor. Mevcut fiyatıyla 0,4868 dolardan işlem gören XRP’nin kısmi SEC zaferine ve token yakma söylentilerine verilen olumlu tepkilere rağmen 10 dolar olma ihtimalinin düşük olduğu söyleniyor. 

Kripto ekosistemi zaman zaman heyecan yaratan gelişmeler ile hop oturup hop kalksa da yatırımcılar, yeni projelere daha çok ilgi gösteriyor gibi görünüyor. Uzun süredir ralli bekleyen tokenlerde umduğunu bulamayan kripto meraklıları, ön satış etkinlikleri ile indirimli fiyatlardan token satın alma imkanı sunan projelere yöneliyor. 

Son zamanlarda gündeme gelen yeni bir kripto projesi olan Bitcoin Minetrix, yatırımcılara sunduğu yenilikçi BTC madenciliği çözümü ile dikkatleri çekmeyi başarıyor.

Yeni Nesil BTC Madenciliği Çözümü Bitcoin Minetrix

VIDEO: RİPPLE XRP 2025 YILI FİYAT TAHMİNLERİ!
Kripto Adam

Staking ile bulut madenciliğini bir araya getiren yeni bir kripto para projesi olan Bitcoin Minetrix, BTC madenciliğini herkesin yer alabileceği bir alan olarak sunmaya hazırlanıyor.

Stake-to-Mine yani Stake Et ve Madencilik Yap mekanizması ile dikkat çeken projede yatırımcılar, ön satış etkinliğinde Bitcoin Minetrix token satın alarak BTC madenciliği yapabiliyor. 

Platformda, kullanıcıların normal şartlar altında BTC madenciliği yapması için gerekli olan yoğun işlemci gücü, pahalı yazılım ve donanımlar gibi maliyetleri söz konusu olmuyor. Kullanıcıların yalnızca satın aldıkları BTCMTX tokenleri stake ederek belirli bir süreliğine kilitlemesi gerekiyor.

Tokenlerin stake edilmesi karşılığında kullanıcılara Bulut Madenciliği Kredileri veriliyor.  Platformdaki transfer edilemez bir ERC-20 tokeni olan bu coinler, madencilik süresi boyunca yakılmak için tahsis ediliyor. 

Yakma işleminin tamamlanmasını takiben ortaya çıkan BTC’ler kullanıcının kişisel cüzdanına aktarılıyor. 

Bitcoin Minetrix İle Güvenli ve Maliyetsiz BTC Madenciliği

VIDEO: XRP 9 Kasım Gelmeden Harekete Geçebilir ve 9 Kasıma Dikkat (Xrp Coin Ripple Coin Teknik Analizi)
Kripto Ichizo

Bitcoin madenciliğinin ilk dönemlerinden hatırlanacağı üzere bir zamanlar sadece bir dizüstü bilgisayar aracılığıyla madencilik yapmanın mümkün olduğu biliniyor. Ancak zaman içerisinde BTC madenciliğinin oldukça maliyetli ve karmaşık bir sürece dönüştüğü de gözlemleniyor.

Günümüz madencileri, kompleks matematik problemlerini çözecek yetkinlikte donanım ve yazılımlar kullanmak zorunda kalıyor. Ortaya çıkan ısı probleminin ortadan kaldırılması için soğutma sistemleri de maliyeti artıran faktörler arasında yer alıyor. Tüm bu süreci yönetecek deneyime sahip olan BTC madencilerinin sayısı gün geçtikçe azalıyor.

Bitcoin Minetrix, tam da bu noktada BTC madenciliği yapmak isteyenlerin karşısına çıkıyor. Platformdaki tek maliyet, Bitcoin Minetrix token satın almak için harcanan parayla sınırlı kalıyor. Yatırımcıların, madencilik sözleşmesi, soğutma cihazları veya donanımlar için para harcamasına gerek kalmıyor.

Ethereum ağında inşa edilen Bitcoin Minetrix platformu, bu sayede güvenlik konusunda da kullanıcıların endişelerini gideriyor. Akıllı sözleşmeler ile otomatize edilen bir sistem olduğundan insan hatası ortadan kaldırılmış oluyor. Ayrıca yatırımcıların fonlarının kaybolması gibi bir durum da söz konusu olmuyor.

Bitcoin Minetrix Ön Satış Etkinliği Hızlı İlerliyor

VIDEO: UZMANLAR:"XRP COİN, 500X YAPACAK VE 240$'A ERİŞECEK!"🚀RİPPLE EKİBİNDEN, YÜZLERCE MİLYONLUK GİRİŞ...🔥
Kriptograt

Zahmetsiz, merkeziyetsiz ve maliyetsiz BTC madenciliği çözümü sunan Bitcoin Minetrix token satın almak isteyen yatırımcılar, aşamalı ön satış etkinliğine katılım sağlayabiliyor.

ERC-20 protokolüne uyan bir token olan Bitcoin Minetrix coin’in toplamda 4 milyar adet token arzı bulunuyor. Bu token arzının yüzde 42,5’i BTC madenciliği, yüzde 35’i pazarlama faaliyetleri, yüzde 15’i topluluk ve kalan yüzde 7,5’lik dilimi ise staking mekanizması için tahsis ediliyor. Proje ekibi ön satışın bitiminde 16 milyon 30 bin dolar fona ulaşmayı amaçlıyor.

Ön satış etkinliğinde 20 aşama bulunuyor ve her bir aşamada token fiyatı artırılıyor. Mevcut aşamada 0,011 dolardan alıcı bulan Bitcoin Minetrix tokenlerin son aşamada 0,0129 dolardan satılması planlanıyor.

Şu ana kadar toplanan fonların 1,5 milyon dolara yaklaştığı ön satış etkinliğinde Bitcoin Minetrix token fiyatı, her aşamada yüzde 5 oranında artırıldığından erken dönem yatırımcılar daha ön satış bitmeden kar elde etme imkanı buluyor. 

Teknik bilgiye ihtiyaç duymadan BTC madenciliği yapma imkanı sunan merkeziyetsiz ve maliyetsiz Bitcoin Minetrix ile ilgilenen yatırımcılar, ETH, USDT, BNB veya kart işlemleri aracılığıyla ön satış etkinliğine katılabiliyor.

Sorumluluk reddi:
Koin Bülteni, yukarıda bahsi geçen herhangi bir ürün ya da hizmetle ilgili hasar ya da kayıplardan sorumlu değildir. Koin Bülteni, bu sponsorlu yazıda adı geçen şirket ve şirketin sunduğu ürün veya hizmetlerle ilgili olarak okuyucuların kendi araştırmalarını yapmalarını önermektedir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Sources


Article information

Author: Angela Choi

Last Updated: 1698740521

Views: 1071

Rating: 4.5 / 5 (60 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Angela Choi

Birthday: 1987-10-15

Address: 022 Williams Loaf Apt. 332, Smithhaven, MD 03932

Phone: +4885533821222585

Job: Archaeologist

Hobby: Animation, Bowling, Archery, Hiking, Poker, Camping, Arduino

Introduction: My name is Angela Choi, I am a treasured, unreserved, expert, multicolored, accessible, bold, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.