header banner
Default

OKX ve Bybit, Rus bankalarında kriz yarattı!


Bybit ve OKX, Binance'in ardından ödeme seçenekleri arasından Rus bankalarını çıkarıyor.

Rus bankalarının OKX ve Bybit krizi!

Uluslarası mali yaptırımlarla boğuşan Rusya merkezli bankalara bir darbe de kripto para borsalarından geldi. Bybit ve OKX, Binance'in ardından ödeme seçenekleri arasından Rus bankalarını çıkarıyor. Tinkoff Bank ve Sberbank, bundan böyle Bybit ve OKX’teki eşler arası (P2P) işlemler listesinde yer almayacak.

Rus medyasına göre yerel müşteriler, artık OKX ve Bybit’in P2P platformlarındaki Tinkoff Bank ya da Sberbank hesaplarındaki kripto para karşılığında itibari para alamayacak. Her ne kadar Rus medyasında yerel bankalara ilişkin kötü haber gelmiş olsa da iki borsa tarafından henüz konuya ilişkin bir açıklama gelmiş değil.

Rus bankalara bir darbe de kripto borsalarından geldi

VIDEO: BYBIT VS OKX #cryptoshorts #shortsyoutube
Coingape TV

Kripto para borsalarının Rus bankaları ödeme seçeneklerinden çıkaracakları açıklandı. Ancak haberin kaleme alındığı andan itibaren OKX kullanıcılarının Raiffeisen Bank ve Russian Standard Bank'ın Rusya şubelerindeki hesaplarında itibari para birimi almalarına hala izin verildiği tespit edildi. Ne var ki hem Raiffeisen Bank hem de Russian Standard Bank'ın, ABD Hazinesi tarafından yaptırım uygulanan kuruluşlar arasında yer almadıklarını da belirtmekte fayda var.

Bilindiği üzere ticaret hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para borsası Binance, Tinkoff Bank ve Sberbank'ı ödeme yöntemi olarak listeden çıkaracağını bildirdi. Tinkoff ve Sberbank, 24 Ağustos'ta Binance'in P2P platformundan çıkarıldı. 

İlginizi çekebilir: Bitcoin hash oranında yeni zirve!

Sources


Article information

Author: Michael Bradley

Last Updated: 1698438361

Views: 864

Rating: 4.2 / 5 (55 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Michael Bradley

Birthday: 1997-12-05

Address: 18665 May Fort Suite 103, North Williamberg, WV 98317

Phone: +4578538367065200

Job: Article Writer

Hobby: Reading, Ice Skating, Knitting, Coin Collecting, Beekeeping, Chocolate Making, Gardening

Introduction: My name is Michael Bradley, I am a transparent, spirited, irreplaceable, exquisite, variegated, tenacious, lively person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.